Εξοικονόμηση Ενέργειας

Οι βιομηχανίες ανελκυστήρων έχουν αναβαθμίσει τα προϊόντα τους εξοπλίζοντας τα με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά, τα οποία προσφέρουν μείωση του κόστους χρήσης τους, από τους παλαιότερης τεχνολογίας ανελκυστήρες.

Οι ανελκυστήρες συνοδεύονται από ενεργειακή μελέτη και πιστοποιητικό κατηγοριοποίησης κατανάλωσης ενέργειας. Χωρίζονται δηλαδή σε κλάσεις ενεργειακής απόδοσης από το Α έως το G όπως οι ηλεκτρικές συσκευές.

Χαρακτηριστικά πράσινων ανελκυστήρων:

  • Αντικατάσταση φωτισμού θαλάμου & φρεατίου με λαμπτήρες led που μπορούν να μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας έως και κατά 60% σε σύγκριση με τους λαμπτήρες αλογόνου, παρέχοντας σας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.
  • Εγκατάσταση ρυθμιστή στροφών, τα γνωστά σε όλους inverters, τα οποία τείνουν να γίνουν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του αυτοματισμού ενός σύγχρονου ανελκυστήρα.
  • Λύσεις αναμονής ισχύος στον εξοπλισμό όταν δεν είναι σε χρήση, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας, ειδικά σε κτίρια με περιόδους χαμηλής χρήσης του ανελκυστήρα.
  • Αναβάθμιση ηλεκτρονικού πίνακα με ειδική λειτουργία Standby Mode (ο Inverter, τα φώτα θαλάμου και οι ενδείξεις τίθενται εκτός λειτουργίας όταν δεν κινείται ο ανελκυστήρας).

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.