Οι υπηρεσίες μας

Η Gikopoulos lift σας παρέχει μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, καλύπτοντας όλες σας τις ανάγκες. Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση, τη συντήρηση, τον εκσυγχρονισμό και την επισκευή κάθε είδους ανελκυστήρα, αναβατορίου και συστημάτων ΑΜΕΑ, με γνώμονα την συνέπεια, τον επαγγελματισμό και την τήρηση των νομοθετικών διατάξεων.

Εγκατάσταση ανελκυστήρων

Για περισσότερες από δυο δεκαετίες η Gikopoulos lift έχει συνδέσει το όνομα της με την ασφάλεια, την ποιότητα και την υψηλή αισθητική. Ξεκινώντας από τη μελέτη του έργου, σχεδιάζουμε και σας προτείνουμε την ιδανική λύση, σύμφωνα με τους κανονισμούς και τις απαιτήσεις του κτιρίου σας. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την εγκατάσταση παντός είδους ανελκυστήρα, αναβατορίων και συστημάτων ΑΜΕΑ. Πιο αναλυτικά:

  • ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
  • ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ
  • ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΑ
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΜΕΑ
  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ
  • ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Παρακολουθώντας συνεχώς την τεχνολογία και την εξέλιξη των υλικών, επιλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά της αγοράς και τους μεγαλύτερους και πλέον αξιόπιστους οίκους μηχανισμών ανελκυστήρων, τα οποία είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Εξασφαλίζουμε για εσάς τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές για την εγκατάσταση του ανελκυστήρα ή του αναβατορίου σας και παράλληλα δημιουργούμε ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα αποπληρωμής.
Ζητήστε μας σήμερα δωρεάν μελέτη και οικονομική εκτίμηση της εγκατάστασης που επιθυμείτε και επωφεληθείτε από τις μοναδικές προσφορές μας.

Συντήρηση ανελκυστήρων

Η τακτική συντήρηση του ανελκυστήρα είναι υποχρεωτική βάση νόμου και είναι αυτή που θα εξασφαλίσει τη καλή λειτουργία του και την έγκαιρη διάγνωση βλαβών που τυχών παρουσιαστούν. Στη Gikopoulos lift έχοντας ως γνώμονα την ασφάλεια των επιβατών, προσφέρουμε προγράμματα συντήρησης του ανελκυστήρα σας, αποκλειστικά στα μέτρα σας. Αναλαμβάνουμε τη συντήρηση παντός είδους ανελκυστήρα ή ανυψωτικού συστήματος, επαγγελματικής ή οικιακής χρήσης.

Η συντήρηση του ανελκυστήρα είναι μια δύσκολη και υπεύθυνη εργασία. Για το λόγο αυτό διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό, το οποίο φροντίζει για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και την άριστη κατάσταση του ανελκυστήρα σας.

Λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη της άμεσης εξυπηρέτησης σας και διευκόλυνσης του τεχνικού έχουμε εγκαταστήσει σύστημα καταγραφής ιστορικού επισκευών και συντηρήσεων του ανελκυστήρα σας για να έχουμε την άμεση επίβλεψη του.

Εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων

Ο εκσυγχρονισμός των παλαιών ανελκυστήρων είναι αναγκαίος, ώστε να συμφωνούν με τις υπάρχουσες διατάξεις. Στόχος αυτής της ενέργειας είναι η πλήρης αναβάθμιση του, τόσο σε θέματα ασφαλείας όσο και θέματα αισθητικής.

O εκσυγχρονισμός ενός ανελκυστήρα σημαίνει την καθολική ή σε μεγάλο μέρος αντικατάσταση των εξαρτημάτων του ήδη εγκατεστημένου ανελκυστήρα σας. Αυτή συμβαίνει  λόγω δυσλειτουργιών που παρουσιάζει κάποιος ανελκυστήρας και πέρα από την μη ομαλή συνέχιση της λειτουργίας αυτού μπορεί και να υπάρχει κίνδυνος στην μετακίνησή σας. Έτσι πέρα από τους λόγους ασφαλείας πολλές φορές συνοδεύεται και από αντικαταστάσεις εξαρτημάτων που βοηθούν τόσο στην αισθητική εικόνα του ανελκυστήρα σας όσο και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εάν ο ανελκυστήρας σας χρειάζεται επισκευή ή ανακαίνιση – εκσυγχρονισμό θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε προσφέροντάς σας τις πιο σύγχρονες, πιστοποιημένες και οικονομικές λύσεις για τον ανελκυστήρα σας!

Επισκευή ανελκυστήρων

Όπως όλα τα μηχάνημα, έτσι και οι ανελκυστήρες, με την πάροδο του χρόνου υφίστανται ζημιές και χρειάζονται επισκευή για την ομαλή και ασφαλή λειτουργία του. Οι επισκευές αφορούν όλες τις απαραίτητες ενέργειες που γίνονται στον ανελκυστήρα με σκοπό την αντικατάσταση ενός ελαττωματικού εξαρτήματος με ένα καινούριο.

Η εταιρεία μας αναγνωρίζοντας τις ανάγκες κάθε ανελκυστήρα διατηρεί εξειδικευμένο προσωπικό με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση και αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης παρουσιαστεί.

Εάν ο ανελκυστήρας σας χρειάζεται επισκευή, είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε, προσφέροντάς σας τις πιο σύγχρονες, ασφαλείς και οικονομικές λύσεις.

Gikopoulos lift

Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών, ακριβώς στα μέτρα σας.  Στόχος μας είναι η διαρκής βελτίωση, η εξέλιξη και ο εκσυγχρονισμός των υπηρεσιών μας, ώστε να καλύπτουμε κάθε σας ανάγκη.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ

Διασφαλίστε την ορθή λειτουργία του ανελκυστήρα σας, ακολουθώντας τους κανόνες συντήρησης και προλαμβάνοντας μελλοντικές βλάβες.

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Εκσυγχρονίστε τον ανελκυστήρα σας με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον, απολαμβάνοντας άριστη ποιότητα κίνησης με ταυτόχρονη εξοικονόμηση ενέργειας.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ

Σε περίπτωση εγκλωβισμού παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να σας δοθούν οδηγίες απεγκλωβισμού έως ότου καταφθάσει ένας τεχνικός ασφαλείας.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Η πιστοποίηση των ανελκυστήρων βάση της υπάρχουσας νομοθεσίας είναι υποχρεωτική και διασφαλίζει την τήρηση των απαιτούμενων προδιαγραφών ασφαλείας. Το ειδικό τμήμα πιστοποιήσεων που διαθέτει η εταιρεία μας είναι στελεχωμένο από εξειδικευμένο προσωπικό και λειτουργεί υπό την αιγίδα της TÜV AUSTRIA Hellas.

Η TÜV AUSTRIA Hellas είναι ένας ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου. Ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα αποτελεί το κορυφαίο φορέα πιστοποίησης ασφάλειας ανελκυστήρων στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πιστοποίηση του ανελκυστήρα σας, επικοινωνήστε μαζί μας.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ