Προφίλ

Η εταιρεία GIKOPOULOS LIFT ιδρύθηκε από τον Γκικόπουλο Θ. Θωμά το έτος 1996. Η πολύχρονη εμπειρία του και οι πολυάριθμες δουλειές στην καριέρα του, είναι αυτό που έχουν κάνει την GIKOPOULOS LIFT να ξεχωρίσει. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την μελέτη, εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή παντός είδους ανελκυστήρα, έχοντας συγχρόνως τις καλύτερες τιμές της αγοράς και άριστη ποιότητα στις κατασκευές της. Τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε και το εξειδικευμένο προσωπικό μας, θέτουν υψηλά τον πήχη της ασφάλειά σας. Είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε την άνετη και γρήγορη εξυπηρέτηση σας, δίνοντας σας σιγουριά και αποτελεσματικότητα.

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Η πολυετής εμπειρία μας σε συνδυασμό με το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό και το σύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτουμε, εξασφαλίζουν την επίλυση κάθε τεχνικού σας προβλήματος.

ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

Οι πρωτοποριακές μας ιδέες σε συνδυασμό με τα πλέον σύγχρονα προϊόντα που διαθέτουμε, σας παρέχουν κατασκευές σύγχρονου σχεδιασμού και υψηλής αισθητικής.

Τεχνική Υποστήριξη

Διαθέτουμε 24ώρη τεχνική υποστήριξη, με δυνατότητα άμεσης ανταπόκρισης και επίλυσης οποιαδήποτε βλάβης, με την υπευθυνότητα και την εγγύηση της εταιρείας μας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλα τα προϊόντα που διαθέτει η εταιρεία μας είναι υψηλής ποιότητας, με προδιαγραφές ISO και ανταποκρινόμενα στην ισχύουσα νομοθεσία, παρέχοντας σας την ασφάλεια που επιζητείτε. 

Συνέπεια

Είμαστε πάντα συνεπείς στα χρονοδιαγράμματα που θέτουμε, με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, διεκπεραίωση των εργασιών από εξειδικευμένα συνεργεία και πιστοποίηση από την εταιρεία μας.

Αξιοπιστία

Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό και τα τελευταίας τεχνολογίας υλικά, μας κατατάσσουν ως την πλέον αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο.

GIKOPOULOS LIFT

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

Δίπλα σας από το 1996!

Gikopoulos lift

Η εταιρεία μας έχει συνδέσει το όνομα της με την ποιότητα, την εξυπηρέτηση και κυρίως την ασφάλεια. Διαθέτοντας άρτια εξειδικευμένο προσωπικό, εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και υλικά άριστης ποιότητας, δεσμευόμαστε για την άψογη λειτουργία του ανελκυστήρα σας και την άμεση ανταπόκριση σε κάθε σας κάλεσμα.

Έχοντας ως κύριο στόχο την οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, έχουμε θέσει ως προτεραιότητα την ασφάλεια και ικανοποίηση των αναγκών τους.

Πρόσφατα έργα

Η εταιρεία μας είναι δίπλα σας από το 1996, έχοντας υλοποιήσει έργα εξαιρετικής ποιότητας, αισθητικής και λειτουργικότητας. Έχουμε πραγματοποιήσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό έργων σε ανελκυστήρες, αναβατόρια, συστήματα ΑΜΕΑ και κατασκευές εξωτερικών φρεατίων, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό μας πελάτη.

2331

2331

2331

2331

2331

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.